Известие

Collapse
No announcement yet.

Поднася надясно ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега - реши ли проблема ?

Подобен проблем с друга марка имам
    http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=41528
    и не може да го реши ни 1 сервиз в София все още.

В темата съм сложил и линкове към други клубове със същия НЕРЕШЕН проблем

Comment

или джантата ,или гумата и на мен така ми дърпаше но след смяна на гумите се оправи
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Пуснато на: Пон 17 Юли, 2006 10:57
        Къде ги вадите тия стари теми
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първо бягай при гумаджията ти... Завърташ сам гуми - ама друг път... Ако си с хубави - имат посока... Казваш да ти ги свали всичките и да ги пребалансира, ще види дали има крива гума или джанта... След това да ти видут ходовата част - носачи, тампоните, не е задължително да е скъсан /и малък луфт върши работа, зажото тежеста и усилието, които се прилагат от ляво и от дясно не са еднакви/... Направо цялата ходова част прегледай... Реглаж и готово...
          Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg
            Първо бягай при гумаджията ти... Завърташ сам гуми - ама друг път... Ако си с хубави - имат посока... Казваш да ти ги свали всичките и да ги пребалансира, ще види дали има крива гума или джанта... След това да ти видут ходовата част - носачи, тампоните, не е задължително да е скъсан /и малък луфт върши работа, зажото тежеста и усилието, които се прилагат от ляво и от дясно не са еднакви/... Направо цялата ходова част прегледай... Реглаж и готово...
            Гумите са чисто нови МАРКОВИ 2 комплекта - зимни летни - никаква разлика.
            Сменях гуми и джанти от друга кола - никакъв ефект.
            Ходовата част я гледаха 6 сервиза - не могат да открият ГРАМ проблем.
            Няма никъде луфтове ..
            Сменени:
            1. Два пъти тампони на макферсони и лагери
            2. Два пъти задни тампони на носачите
            3. Преден тампон на двигателя защото "отварял много"
            4. Вътрешни карета
            5. Няколко стотин реглажа

Comment

няма значение, че си с нови гуми... аз съм с четири чисто новички... след 1месец каране вчера ходих на пребалансиране и изправяне на джанти... то с нашите самолетни писти, какво друго да очакваме... може би на граничните пунктове в България трябва да сложат задължителни табели мах. 50 км - пътя в ремонт или неранвости по платното
              Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg
                няма значение, че си с нови гуми... аз съм с четири чисто новички... след 1месец каране вчера ходих на пребалансиране и изправяне на джанти... то с нашите самолетни писти, какво друго да очакваме... може би на граничните пунктове в България трябва да сложат задължителни табели мах. 50 км - пътя в ремонт или неранвости по платното
                казах ДВА комплекта нови гуми
                + от друга кола взех с джантите, а същите тези гуми и джанти при него не дърпат....

Comment

http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=1215968

РЕШИХ СИ проблема след 2 години мъки
                  Повече подробности в темата по-горе.

Внимавайте какви реглажи ви правят и се опитайте да разберете какво значат стойностите

Comment

Working...
                  X